yt7RcBL2LbtVhTuhg5kcnuj7oIA

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ο καστοριανός επιχειρηματίας: Και το όνομα αυτού Νίκος Τσολάκης‏



Όταν μια κατάσταση διαιωνίζεται και δεν τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες είναι λογικό κάποια στιγμή να διαρρεύσουν οι πληροφορίες. Όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ ο Νίκος Τσολάκης είναι ο υποψήφιος επενδυτής που ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Επανομή για να δημιουργήσει τον νέο Ηρακλή.

Πρόκειται για πρώην πρόεδρο της Καστοριάς όταν...αυτή αγωνίζονταν στην Α΄ Εθνική. Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο εξωτερικό και βλέπει θετικά να επιστρέψει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μέσω του Ηρακλή.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει πλέον για τους «κυανόλευκους» καθώς θα πρέπει να δώσουν μια απάντηση στην Επανομή για την απόκτηση του ΑΦΜ . Ουσιαστικά περιμένουν και αυτοί με την σειρά τους την απάντηση από τον Τσολάκη που πρόκειται να βάλει τα χρήματα για να προχωρήσει η συγκεκριμένη διαδικασία.

Την Παρασκευή θα κλείσει η δημιουργία του μετοχικού κεφαλαίου της Επανομής και θα πρέπει μέχρι τότε να καταβληθούν τα χρήματα για να αποκτηθεί η ομάδα και όσα χρειάζονται για να δημιουργηθεί η ΠΑΕ. Επιπλέον υπάρχει και ένα ποσό που θα πρέπει να δοθεί για να αντικατασταθεί η εγγυητική επιταγή που έχει δοθεί για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λίγκ.

Ο καστοριανός επιχειρηματίας στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Ηρακλή είχε μεταφέρει ότι μελετάει οικονομικά στοιχεία της ομάδας για να διαπιστώσει αν δεν έχει περισσότερα χρέη από όσα έχουν παρουσιαστεί. Έτσι τόνισε ότι η απάντηση του θα δοθεί είτε το βράδυ της Δευτέρας ή το αργότερο κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Αν τελικά ανάψει το πράσινο φως και αποφασίσει να δώσει τα χρήματα τότε ανοίγει ο δρόμος για να αλλάξουν τα δεδομένα στον Ηρακλή. Σε διαφορετικό ενδεχόμενο θα πρέπει να αναζητούν άλλοι τρόπο για να γίνει η κίνηση προς την Επανομή. Υπάρχει ένα εναλλακτικό πλάνο για αυτό το θέμα αλλά αυτό αφορά κάποιες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν αστραπιαία ώστε να προλάβουν τον χρόνο και να βρουν τα χρήματα που χρειάζονται για να πάρει σάρκα και οστά η συμφωνία.

Την ίδια στιγμή η αγωνία του κόσμου έχει φτάσει στο κατακόρυφο , αφού περιμένει πλέον να μάθει κάποιες θετικές εξελίξεις που θα βγάλει τον Ηρακλή από την εξαιρετικά δύσκολη θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή. Γιατί δεν αντέχουν να βλέπουν την ομάδα να βρίσκεται άδικα στην Δ΄ Εθνική και μάλιστα χωρίς να έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.

Πάντως ακόμα και αν δεν προχωρήσει αυτό το σενάριο με την Επανομή όπως ανέφερε το «Μ» υπάρχει εναλλακτικό πλάνο με ομάδα που αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία. Αυτό όμως αναμένεται να ενεργοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που δε βρεθεί κάτι καλύτερο.

metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου